Spre #sykkelglede

Uno-X støtter sykkel!

Vi inspirerer til økt bruk av sykkel.

Vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger, og sykkel og sykling er perfekte eksempler på dette. Vi vil legge til rette for at flere mennesker vil la seg inspirere til å oppleve gleden ved å bruke sykkel i hverdagen.

For lokale sykkelklubber

I tillegg til å støtte elitesyklistene, støtter vi også mange lokale sykkelklubber. Disse klubbene gjør en uvurderlig jobb med å skape sykkelglede blant barn og unge.

For sykkelrittene

Sykkelritt er viktig for å kunne vise hva man er god for på sykkelen. Ved å støtte Norgesmesterskapet i landeveisritt og en rekke andre ritt, gir vi vårt bidrag til at sykkelens posisjon opprettholdes og styrkes.

Siste nytt

Spre #sykkelglede

Våre kontinentallag

Elitesyklistene er viktige forbilder for barn og unge. Selv om sykkel kan fremstå som en individuell sport, så er lagets samarbeid avgjørende for å vinne.

Ved å støtte kontinentallag ønsker vi å inspirere til økt bruk av sykkel og spre #sykkelglede.

Våre ritt

I Norge avholdes det mange ritt, noen lokale for barn, unge og aspirerende proffsyklister, andre utelukkende for lag i verdenseliten. Til felles har de at de alle sprer #sykkelglede.

Ved å støtte UCI-ritt og NM landevei ønsker vi å inspirere til økt bruk av sykkel og #sykkelglede.

Våre sykkelklubber

Lokale sykkelklubber er flotte miljøer for lagarbeid, vinnerkultur og positive holdninger. Her lærer barn, unge og voksne om sykkelteknikk og sunne holdninger til det å sykle i trafikken.

Gjennom å støtte lokale sykkelklubber ønsker vi å motivere til økt bruk av sykkel og #sykkelglede.